Entertainment

Escape Rooms in Breda

Een gezellig en spannend uitje boeken? Kies dan voor een uitdagende escape room in Breda! Probeer te ontsnappen uit een thema-kamer door puzzels op te lossen en codes te kraken. Je voelt je een heuse detective terwijl je bezig bent. Maar let op, het is niet zomaar een garantie dat je ook daadwerkelijk uit de kamer geraakt. Alleen de beste detectives kunnen ontsnappen uit deze escape rooms in Breda.

Zoek

Sla op als favoriet

Ga eropuit!

Populairste escape rooms in Breda

Deze escape rooms in Breda vallen in de smaak bij ToeristGids.nl gebruikers.

In de buurt...

Niet alleen in Breda, maar ook in andere steden zijn hele toffe escape rooms te vinden! Hieronder vind je escape rooms in de buurt van Breda.

Escape Room De Snip

Op de Koestraat in Tilburg kun je terecht bij Escape Room De Snip. Kijkend naar hun Facebook pagina zijn er meer mensen die de escape room niet opgelost krijgen dan wel.. Zeker een uitdaging dus! Van donderdag t/m zondag kun je hier terecht, de overige dagen zijn in overleg ook mogelijk.

Escaperoom013

Hotel 013 in Tilburg is gelegen in het gezellige stadscentrum en daarom een goede basis voor een avondje uit. Je kunt er terecht voor twee verschillende escape rooms, welke je vanaf 12 en vanaf 16 jaar mag betreden. Nadat je ontsnapt bent uit een van de ruimtes kun je aansluitend genieten van een lekker arrangement bij het nabijgelegen café.

Escape Room Breda

 

Wat is een escape room?

Bij een escape room wordt je als het ware “opgesloten” in een kamer (room). Je kunt enkel uit deze kamer komen door het mysterie op te lossen en door de code voor de deur te kraken. Escape rooms in Breda hebben een eigen thema en de puzzels zijn hier dan ook op aangepast. Geen een escape room is hetzelfde en uiteraard zijn ze ook niet allemaal even makkelijk of moeilijk. Een escape room in Breda is een leuk uitje voor jong en oud en uitermate geschikt als teambuilding activiteit!