Site logo

Escape Rooms in Gelderland

Ga voor een spannend en uniek uitje en boek een Escape Room in Gelderland.

Ben jij een dagje uit in Gelderland of woon je hier in de buurt en wil je graag spanning en sensatie aan jouw dag toevoegen? Bezoek dan een van de escape rooms in Gelderland en ga de uitdaging aan!

Je wordt een uur lang opgesloten samen met jouw vrienden, familie of collega’s om samen te puzzelen en het mysterie op te lossen. Kun jij binnen de tijd ontsnappen uit de gesloten kamer?

Maak jouw eigen bucketlist aan

Kom nooit meer zonder inspiratie te zitten en sla alle leuke locaties en evenementen op in jouw persoonlijke Bucketlist!

Alle escape rooms in Gelderland

Deze escape rooms in Gelderland vallen in de smaak bij ToeristGids.nl bezoekers.

Escape rooms in Nijmegen

Een dagje uit naar Nijmegen? Ontdek de leukste escape rooms in Nijmegen!

Escape rooms in Arnhem

Arnhem biedt heel veel leuke activiteiten, waaronder ook veel escape rooms. Ontdek de escape rooms in Arnhem!

Wat is een escape room in Gelderland precies?

Tijdens een Escape Room moet je samenwerken met alle leden van je team, want er zijn meerdere puzzels en mysteries die binnen de tijd ontrafeld moeten worden. Kunnen jullie samen de oplossing vinden en uit de kamer geraken? Probeer het binnen de tijd te vinden, anders ben je game over.

Een escape room kan in één of meerdere ruimtes plaatsvinden. In de meeste locaties krijg je 1 uur de tijd om jezelf uit de ruimte te puzzelen, maar er zijn ook enkele escape rooms waar je langer de tijd krijgt. Niet alle locaties zijn geschikt voor kleine kinderen, informeer daarom altijd eerst bij de aanbieder van de activiteit als je gezelschap ook uit kinderen bestaat.

Door heel Gelderland zijn meerdere escape rooms te vinden. Op deze pagina zie je in één overzicht waar ze allemaal gelegen zijn.

Gerelateerde blogs

Wil je graag inspiratie opdoen voor een gezellig dagje of avondje uit? Lees onze blogs vol inspiratie!