Site logo

Escape Rooms in Limburg

Wil jij een uitje vol spanning en mysterie? Kies dan voor een escape room in Limburg!

De originele escape rooms in Limburg houden je minimaal 1 uur bezig en kun je vanaf 2 of meer personen bezoeken. Je vindt verschillende locaties in Venlo, Roermond en Maastricht. Zo kun je jouw bezoek aan een escape room meteen combineren met een avondje uit in een van de grote steden van Limburg. Mits je natuurlijk uit de escape room weet te ontsnappen…

Probeer samen met jouw vrienden, familie of collega’s de puzzels te kraken en het mysterie op te lossen. Kun jij zonder hints ontsnappen binnen de tijd? Over het algemeen duurt een escape room één uur, maar op sommige locaties kun je meerdere escape rooms op een terrein met elkaar combineren zodat je een vullend dagprogramma hebt. Een escape room is geschikt voor alle leeftijden en wordt vaak in een specifiek thema ondergedompeld.

Ben je gek op puzzelen en kun je goed presteren onder tijdsdruk? Dan is een escape room een uitje dat op jouw bucketlist moet staan!

Maak jouw eigen bucketlist aan

Kom nooit meer zonder inspiratie te zitten en sla alle leuke locaties en evenementen op in jouw persoonlijke Bucketlist!

Alle escape rooms in Limburg

Wil je een escape room in een grote stad of minder bekende locatie in Limburg? We hebben ze allemaal verzameld in één overzicht!

Escape rooms in Maastricht

Ontdek het zuiden van Nederland tijdens een bezoekje aan Maastricht. We hebben de leukste escape rooms in Maastricht verzameld.

Voor wie is een escape room in Limburg geschikt?

Een escape room is een ruimte met allerlei puzzels en codes welke je moet kraken om uit de kamer te geraken. Je moet dus wel van puzzelen houden, anders ga je het niet naar je zin hebben in een escape room. De puzzels zijn heel erg uiteenlopend: soms moet je rekensommen oplossen, voorwerpen zoeken, verbanden leggen en vooral out-of-the-box denken.

Het doel van een escape room is altijd om binnen een bepaalde tijd uit de kamer te komen. De meeste locaties hanteren één uur of langer. Lukt het niet om binnen de tijd alle puzzels op te lossen? Dan heb je de opdracht niet gehaald en wordt je na een uur uit de kamer gehaald. Word je helemaal nerveus van werken onder tijdsdruk? Dan is een escape room misschien niet het gezelligste uitje voor jou.

Het kan soms voorkomen dat je vastloopt en dat je geen idee meer hebt hoe je verder moet. Veel organisatoren bieden de mogelijkheid om een hint te krijgen zodat je toch optimaal van het spel kunt genieten.

Gerelateerde blogs

Wil je graag inspiratie opdoen voor een gezellig dagje of avondje uit? Lees onze blogs vol inspiratie!