Site logo

Escape Rooms in Tilburg

Ga voor een spannend en uniek uitje en boek een originele Escape Room in Tilburg.

Met een toffe escape room ben je minstens een uur bezig en kun je vanaf 2 of meer personen puzzels kraken en mysteries oplossen. Over het algemeen duurt een escape room één uur, maar op sommige locaties kun je meerdere escape rooms in Tilburg met elkaar combineren zodat je een vullend dagprogramma hebt.

Een escape room is geschikt voor het gehele gezin en verschillende leeftijden. Bekijk hieronder alle escape rooms in Tilburg en omgeving.

Maak jouw eigen bucketlist aan

Kom nooit meer zonder inspiratie te zitten en sla alle leuke locaties en evenementen op in jouw persoonlijke Bucketlist!

Alle escape rooms in Tilburg

Zowel binnen als buiten het centrum zijn meerdere escape rooms in Tilburg te vinden.

In de buurt…

Niet alleen in Tilburg, maar ook in andere steden zijn escape rooms te vinden, waaronder in Breda. Bekijk hieronder ook escape rooms in de buurt.

Wat is een escape room in Tilburg precies?

Bezoek je een escape room, dan ben je vast gek op puzzelen. Het doel van een escape room is namelijk om puzzels op te lossen en zo de sleutel of code naar buiten te vinden. 

De meeste escape rooms hanteren een maximumtijd van één uur en het is dan ook een uitdaging om vóór dit uur uit de kamer te komen. Lukt het helaas toch niet? Dan heb je de opdracht niet gehaald en wordt je na een uur uit de kamer gehaald.

Een escape room is vaak ingericht aan de hand van een specifiek thema. Kies een locatie die jij het leukst vindt!

Gerelateerde blogs

Wil je graag inspiratie opdoen voor een gezellig dagje of avondje uit in Tilburg? Lees onze blogs vol inspiratie!