Site logo

Italiaanse restaurants in Arnhem

Sluit jouw bezoek aan Arnhem af met een lunch of traditioneel diner in een van de lekkere Italiaanse restaurants.

Pizza, pasta, cannelloni… Je kunt er heerlijk van smullen bij een van de Italiaanse restaurants in Arnhem. Zowel in het centrum als elders in de stad kun je genieten van de lekkerste gerechten. 

In het aanbod restaurants vind je unieke plekken die werken met seizoensgebonden producten, overheerlijke wijnen schenken of de Italiaanse ambiance en sfeer verwerken in ieder gerecht dat ze voor je klaarmaken.

Bezoek je Arnhem met het openbaar vervoer? Dan zijn er voldoende Italiaanse restaurants in de stad die je te voet of met het OV kunt bereiken. 

Maak jouw eigen bucketlist aan

Kom nooit meer zonder inspiratie te zitten en sla alle leuke locaties en evenementen op in jouw persoonlijke Bucketlist!

Alle Italiaanse restaurants in Arnhem

Op loopafstand vanaf het station, buiten het centrum of aan het water. Er zijn genoeg mooie plekken om van de traditionele Italiaanse gerechten te genieten!

In de buurt…

Niet alleen in Arnhem, maar ook in andere steden zijn heerlijke Italiaanse restaurants te vinden. Bekijk hieronder restaurants in de buurt.

Lekker Italiaans restaurant in Arnhem gezocht?

Op ToeristGids.nl vind je alle Italiaanse restaurants in Arnhem waaronder La Rusticana en Ristorante Dell’Etna. Heb je geen groot budget voor een diner maar wil je toch genieten van lekkere Italiaanse gerechten, breng dan een bezoekje aan Happy Italy Arnhem waar je voor een kleine prijs geniet van salades, pasta’s en pizza’s.

Kom je te voet of met het openbaar vervoer, dan zijn de meeste restaurants makkelijk te bereiken vanaf het station. Kom je liever met de auto, dan parkeer je deze makkelijk en eenvoudig bij parkeergarage Rozet, Musisgarage of Q-Park Broerenstraat.

Gerelateerde blogs

Wil je meer lekkere restaurants in Arnhem en omgeving ontdekken? Lees onze blogs vol inspiratie!