Musea

Musea in Arnhem

Leuk museum in Arnhem

Wil jij meer leren over de geschiedenis van de regio Arnhem, over oorlogsgeschiedenis of juist over voertuigen zoals bussen en mountainbikes? Er zijn meerdere musea gelegen in Arnhem waar jij terecht kunt voor een leuke rondleiding en om nieuwe kennis op te doen. Een bezoek aan een museum is een leuke bezigheid op een regenachtige middag of wanneer je benieuwd bent naar verschillende onderwerpen waar je meer over kunt leren.

Musea in Arnhem over Geschiedenis

Wil jij meer weten over de geschiedenis van Arnhem of Nederland in het algemeen? Dan kun je terecht bij een van de volgende musea die jou meer leren over deze onderwerpen:

Musea in Arnhem over Voertuigen

Er zijn ook een aantal musea in Arnhem te vinden die “voertuigen” als onderwerp hebben. Denk daarbij aan mountainbikes en trolleybussen. Je kunt hiervoor terecht bij:

  • Mountainbike Museum – ook wanneer je zelf niet snel op een mountainbike stapt, is dit museum leuk om de geschiedenis van de mountainbike te leren kennen.
  • Trolleybusmuseum – een klein, maar wel prachtig museum waar je alles te weten komt over de trolleybus in Arnhem. Enkel open op donderdagen.