Site logo

Leuke musea in Arnhem

Wil jij meer leren over de geschiedenis van de regio Arnhem, over oorlogsgeschiedenis of juist over voertuigen, zoals bussen en mountainbikes? Er zijn veel leuke en interessante musea in Arnhem waar jij terecht kunt voor een leuke rondleiding en om nieuwe kennis op te doen. Een bezoek aan een museum is een leuke bezigheid op een regenachtige middag of wanneer je benieuwd bent naar verschillende onderwerpen waar je meer over kunt leren.

Museumkaart

Bezoek je regelmatig een museum in Arnhem of in Nederland? Dan is een Museumkaart handig voor jou! Voor een jaarlijks bedrag krijg jij gratis toegang tot ruim 400 musea in Nederland, waaronder het Rijksmuseum in Amsterdam, het Design Museum in Den Bosch of Kasteel de Haar in Utrecht.
We hebben een handig overzicht gemaakt van alle musea waar je terecht kunt met de museumkaart.

Ga naar Museumkaart.nl voor meer informatie en kosten.

Maak jouw eigen bucketlist aan

Kom nooit meer zonder inspiratie te zitten en sla alle leuke locaties en evenementen op in jouw persoonlijke Bucketlist!

Geschiedenismusea in Arnhem

Wil jij meer weten over de geschiedenis van Arnhem of Nederland in het algemeen? Dan kun je terecht bij een van de volgende musea die jou meer leren over deze onderwerpen.

Kunstmusea in Arnhem

Ontdek oude én nieuwe kunstwerken tijdens een bezoek aan een van de kunstmusea in Arnhem.

Gerelateerde blogs

Wil je graag inspiratie opdoen voor een cultureel dagje uit in Arnhem en omgeving? Lees dan onze blogs over musea, kastelen of andere culturele instellingen.