Site logo

Restaurants in Arnhem

Geniet van een lekker diner in leuke restaurants in Arnhem. Heb jij vandaag zin in de Aziatische keuken, de Italiaanse keuken of misschien wel de Franse keuken? Gelukkig zijn er in Arnhem vele restaurants te vinden, waarvan we zeker weten dat er een bij zit die jij lekker vindt!

Aziatische restaurants in Arnhem

Konnichiwa! Jij kiest vandaag voor een Aziatisch sfeertje tijdens het eten? Je kunt in Arnhem terecht bij meerdere Aziatische, Japanse of Sushi restaurants. Vaak kun je hier voor een vast bedrag onbeperkt genieten van allerlei soorten sushi, vlees en vis. Bezoek bijvoorbeeld Sushi Koi in het centrum van Arnhem of restaurant Ichiba in de buurt van de Nederrijn.

Italiaanse restaurants in Arnhem

Geen zin in sushi, maar wel in traditionele Italiaanse gerechten zoals pasta’s, pizza’s en antipasti’s? Bezoek dan een van de Italiaanse restaurants in Arnhem, waaronder Ristorante Dell’Etna aan de Nederrijn of Trattoria & Pizzera Così nabij de Lauwersgracht.

Maak jouw eigen bucketlist aan

Kom nooit meer zonder inspiratie te zitten en sla alle leuke locaties en evenementen op in jouw persoonlijke Bucketlist!

Alle Italiaanse restaurants in Arnhem

Op loopafstand vanaf het station, buiten het centrum of aan het water. Er zijn genoeg mooie plekken om van de traditionele Italiaanse gerechten te genieten!

Alle Aziatische restaurants in Arnhem

Onbeperkt genieten van verschillende soorten sushi, vlees en vis. Een Aziatisch restaurant in Arnhem is altijd een goede keuze!

Gerelateerde blogs

Wil je meer lekkere restaurants in Arnhem en omgeving ontdekken? Lees onze blogs vol inspiratie!