Site logo

Restaurants in Den Bosch

Ben jij op zoek naar tips voor de lekkerste restaurants in Den Bosch? Wij hebben de leukste, hipste en lekkerste restaurants in Den Bosch voor jou verzameld.

Of je nu op zoek bent naar de Italiaanse keuken, Franse keuken of gewoon zin hebt in sushi, je vindt het allemaal in Den Bosch. Kies voor een kleine bistro in het centrum, een gezellig eetcafé aan de Lepelstraat of bourgondische knusheid in de Korte Putstraat. De gezelligheid is eenvoudig te vinden in deze prachtige hoofdstad van Brabant.

Bekijk alle populaire restaurants in het overzicht hieronder en maak jouw eigen Bucketlist aan om jouw favoriete plekken op te slaan. Zo zit je nooit meer zonder inspiratie voor een gezellig avondje uit in Den Bosch!

Maak jouw eigen bucketlist aan

Kom nooit meer zonder inspiratie te zitten en sla alle leuke locaties en evenementen op in jouw persoonlijke Bucketlist!

Alle sushi restaurants in Den Bosch

Zin in een Aziatisch avondje uit met verse sushi rolls, kleine hapjes en liters sojasaus? Kies dan voor een van de sushi restaurants in Den Bosch. Wat dacht je bijvoorbeeld van Shintori of Sakana, beiden gelegen aan de Dommel en op loopafstand van het centraal station? Of haal je liever sushi af en smikkel je het thuis graag op? Sushi in Den Bosch smaakt hoe dan ook heerlijk en je vindt er meerdere leuke sushi restaurants.

Alle tapasrestaurants in Den Bosch

Heb jij altijd last van keuzestress zodra je een menukaart in handen krijgt? Kies dan voor tapas in Den Bosch! In de verschillende gezellige tapasrestaurants kun je meerdere ronden kiezen uit kleine gerechtjes. Kies datgene wat jij heerlijk vindt of probeer juist een keer iets nieuws uit. Met tapas weet je zeker dat het hele gezelschap iets op de menukaart vindt wat hij of zij lekker vindt.

Alle Italiaanse restaurants in Den Bosch

Ben jij team pizza of team pasta? Wat jouw lievelingsgerecht ook is, in Den Bosch vind je heel veel gezellige restaurants met traditionele Italiaanse gerechten.

Gerelateerde blogs

Wil je meer unieke en leuke plekken in Den Bosch en omgeving ontdekken? Lees onze blogs vol inspiratie!