Uit eten

Restaurants in Den Bosch

Populairste restaurants in Den Bosch

Gossimijne

Bij Gossimijne kun je terecht voor een uitgebreide menukaart. Het restaurant staat bekend om haar tapas of onbeperkte reis door de culinaire wereld. Per gang kun je twee gerechten naar keuze bestellen om zo van de gehele kaart te kunnen proeven. Het restaurant ligt aan de rand van het centrum, maar is zeer goed bereikbaar. De locatie kijkt mooi uit richting de Bossche Broek.

Padrino’s

Restaurant Padrino's laat jou kennismaken met de Italiaanse keuken zoals hij hoort te zijn. Het restaurant heeft zowel een lunch- als dinerkaart en heeft gezelligheid hoog in het vaandel staan. Zowel de pizza's als de andere gerechten krijgen in de reviews een goede beoordeling.

Vlaamsch Broodhuys

Ben jij een grote broodliefhebber? Dan wil je zeker een bezoekje wagen aan het Vlaamsch Broodhuys op de Vughterstraat. Neem plaats in de ochtend voor een heus Bakkersontbijt, kies voor een zoete lekkernij voor bij de koffie of bestel een verse salade als lunch. Ben jij ook direct fan van het heerlijk verse brood? Je kunt aan de counter ook broden kopen om mee te nemen naar huis.

Restaurant Lux

LUX is een creatief restaurant gelegen in de gezellige Korte Putstraat. De menukaart bestaat uit standaard en minder-standaard gerechten. Er is een ruime keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Tevens speelt het restaurant veel in op "Samen Genieten". Daardoor heb je ook veel keuze uit gerechten om samen te delen. Voor samen LUX genieten, ga je dus naar restaurant LUX.

Restaurants Den Bosch

Ben jij op zoek naar tips voor de lekkerste restaurants in Den Bosch? Wij hebben de leukste, hipste en lekkerste restaurants in Den Bosch voor jou verzameld. Of je nu op zoek bent naar de Italiaanse keuken, Franse keuken of gewoon zin hebt in sushi, je vindt het allemaal in Den Bosch. Kies voor een kleine bistro in het centrum, een gezellig eetcafé aan de Lepelstraat of bourgondische knusheid in de Korte Putstraat. De gezelligheid is eenvoudig te vinden in deze prachtige hoofdstad van Brabant.

Sushi Den Bosch

Zin in een Aziatisch avondje uit met verse sushi rolls, kleine hapjes en liters sojasaus? Kies dan voor een van de sushi restaurants in Den Bosch. Wat dacht je bijvoorbeeld van Shintori of Sakana, beiden gelegen aan de Dommel en op loopafstand van het centraal station? Of haal je liever sushi af en smikkel je het thuis graag op? Sushi in Den Bosch smaakt hoe dan ook heerlijk en je vindt er meerdere leuke sushi restaurants.

Tapas Den Bosch

Heb jij altijd last van keuzestress zodra je een menukaart in handen krijgt? Kies dan voor tapas in Den Bosch! In de verschillende gezellige tapasrestaurants kun je meerdere ronden kiezen uit kleine gerechtjes. Kies datgene wat jij heerlijk vindt of probeer juist een keer iets nieuws uit. Met tapas weet je zeker dat het hele gezelschap iets op de menukaart vindt wat hij of zij lekker vindt.

Fastfood Den Bosch

Zin in een malse hamburger met veel verschillende toppings of op zoek naar een snelle hap? Fastfood liefhebbers kunnen natuurlijk ook terecht in Den Bosch. Zo is Bar35 een aanrader voor hamburger aanbidders met een uitgebreide hamburger-kaart.