Uit eten

Restaurants in Den Bosch

Populairste restaurants in Den Bosch

Gastrobar 6

Gastrobar 6 is een gastrobar zoals deze bedoeld is. Ze combineren gastronomie met gezelligheid in een prachtige setting. Je kunt bij Gastrobar 6 terecht voor een goed glas wijn, een lekkere gin-tonic of een heerlijke cocktail aan de mooie bar. Bij alle gerechten op de kaart kan een bijpassend glas wijn besteld worden.

Eetbar DIT

Bij Eetbar DIT kun je de hele dag genieten van lekkers: ontbijt, lunch, diner en een lekkere borrel. Dankzij de centrale ligging in het centrum van 's-Hertogenbosch is Eetbar DIT goed te combineren met een middag shoppen of een avondje stappen. Zonder poespas, gewoon goed en lekker eten.

Creme

Creme voorziet jou van heerlijke ontbijt-, lunch en dinergerechten welke in de open keuken voor je klaargemaakt worden. Van dinsdag tot en met zondag kun je tot 12.00 uur terecht voor huisgemaakte granola, een breakfast smoothie of Shakshuka (heel goed tegen katers!). Na 12.00 uur schuif je aan voor een shared lunch of shared diner, waarbij je kunt kiezen uit onder andere Falafel burgers, Stoofpannetje Lam of een Poké Bowl.

Restaurants Den Bosch

Ben jij op zoek naar tips voor de lekkerste restaurants in Den Bosch? Wij hebben de leukste, hipste en lekkerste restaurants in Den Bosch voor jou verzameld. Of je nu op zoek bent naar de Italiaanse keuken, Franse keuken of gewoon zin hebt in sushi, je vindt het allemaal in Den Bosch. Kies voor een kleine bistro in het centrum, een gezellig eetcafé aan de Lepelstraat of bourgondische knusheid in de Korte Putstraat. De gezelligheid is eenvoudig te vinden in deze prachtige hoofdstad van Brabant.

Sushi Den Bosch

Zin in een Aziatisch avondje uit met verse sushi rolls, kleine hapjes en liters sojasaus? Kies dan voor een van de sushi restaurants in Den Bosch. Wat dacht je bijvoorbeeld van Shintori of Sakana, beiden gelegen aan de Dommel en op loopafstand van het centraal station? Of haal je liever sushi af en smikkel je het thuis graag op? Sushi in Den Bosch smaakt hoe dan ook heerlijk en je vindt er meerdere leuke sushi restaurants.

Tapas Den Bosch

Heb jij altijd last van keuzestress zodra je een menukaart in handen krijgt? Kies dan voor tapas in Den Bosch! In de verschillende gezellige tapasrestaurants kun je meerdere ronden kiezen uit kleine gerechtjes. Kies datgene wat jij heerlijk vindt of probeer juist een keer iets nieuws uit. Met tapas weet je zeker dat het hele gezelschap iets op de menukaart vindt wat hij of zij lekker vindt.

Fastfood Den Bosch

Zin in een malse hamburger met veel verschillende toppings of op zoek naar een snelle hap? Fastfood liefhebbers kunnen natuurlijk ook terecht in Den Bosch. Zo is Bar35 een aanrader voor hamburger aanbidders met een uitgebreide hamburger-kaart.