Uit eten

Uit eten in Den Bosch

Op zoek naar een lekker restaurant om te gaan uit eten in Den Bosch? Wij hebben de leukste, hipste en lekkerste restaurants in Den Bosch voor jou verzameld. Uit eten in Den Bosch wordt een gegarandeerd succes met onze selectie aan restaurants, bistro’s en eetcafés. In de bourgondische hoofdstad van Noord-Brabant vind je altijd datgene waar je naar op zoek bent; of het nu Italiaans, Sushi, Tapas of iets anders is. Intiem met zijn tweeën of met een grote groep gezellig uit eten in Den Bosch, het wordt hoe dan ook een succes!

Italiaanse restaurants in Den Bosch

Buon Appetito! Geniet van Italiaanse pasta, pizza en wijnen bij een van de Italiaanse restaurants in de bourgondische hoofdstad van Noord-Brabant.

Stefano’s Pizzeria

Stefano's laat de Italiaanse keuken tot leven komen op de Stoofstraat in 's-Hertogenbosch. Naast de traditionele pizza's op de kaart, kun je hier ook terecht voor heerlijke pasta's en salades. Natuurlijk ontbreken de huisgemaakte Italiaanse desserts ook niet op de kaart. Binnen geniet je van een warme sfeer waardoor je ook na je gerecht nog lekker even blijft naborrelen.

Uit eten Den Bosch: Ga voor sushi!

Zin in een Aziatisch avondje uit met verse sushi rolls, kleine hapjes en liters sojasaus? Kies dan voor een van de sushi restaurants in Den Bosch. Wat dacht je bijvoorbeeld van Shintori of Sakana, beiden gelegen aan de Dommel en op loopafstand van het centraal station? Of haal je liever sushi af en smikkel je het thuis graag op? Sushi in Den Bosch smaakt hoe dan ook heerlijk en je vindt er meerdere leuke sushi restaurants.

Uit eten Den Bosch: Gerechten proeven met tapas

Heb jij altijd last van keuzestress zodra je een menukaart in handen krijgt? Kies dan voor tapas in Den Bosch! In de verschillende gezellige tapasrestaurants kun je meerdere ronden kiezen uit kleine gerechtjes. Kies datgene wat jij heerlijk vindt of probeer juist een keer iets nieuws uit. Met tapas weet je zeker dat het hele gezelschap iets op de menukaart vindt wat hij of zij lekker vindt.

Uit eten Den Bosch: Snelle hap met fastfood

Zin in een malse hamburger met veel verschillende toppings of op zoek naar een snelle hap? Fastfood liefhebbers kunnen natuurlijk ook terecht in Den Bosch. Zo is Bar35 een aanrader voor hamburger aanbidders met een uitgebreide hamburger-kaart.