Voor bedrijven

Uw locatie hier?

Bent u op zoek naar een manier om uw locatie extra onder de aandacht te brengen bij potentiële bezoekers? ToeristGids.nl heeft een grote database opgebouwd met restaurants, hotels, evenementen en andere onderdelen van een leuk dagje uit. Voor onze bezoekers betekent dit dat ze hun favoriete locaties of aanraders op kunnen slaan in een lijst. Hierna kunnen ze ook een review achterlaten wanneer ze bij uw locatie of evenement zijn geweest, wat ook weer interessant is voor nieuwe potentiële gasten.

Onze database bevat locaties uit heel Nederland, daar onze bezoekers ook uit héél Nederland komen. Zo heeft u een groot bereik binnen Nederland en wordt uw bedrijf onder de aandacht gebracht.

  1. U maakt een account aan. Verifieer uw account om een bedrijfsaccount te kunnen openen en kies het bijbehorende pakket voor uw soort locatie.

2. U kunt direct uw locatie aanmaken en van alle juiste informatie voorzien. De locatie wordt ingestuurd en wij reviewen deze voordat deze online komt te staan. Zo weten we zeker dat alle informatie correct en duidelijk is ingevuld.

3. U krijgt een bevestigingsmail zodra uw locatieprofiel is goedgekeurd en deze online staat. Via uw dashboard kunt u zien hoe vaak uw locatieprofiel is bekeken, als favoriet opgeslagen en gedeeld met anderen.

Contact

Vragen? Neem contact op!