Entertainment

Escape Rooms in Venray

Ben jij op zoek naar een leuk uitje in de buurt van de Limburgse stad Venray? Kies dan voor een Escape Room! In regio Venray kun je terecht bij Escape Room Venray voor een spannend en mysterieus uitje, waarbij je jouw hersenen moet laten kraken. In dit geval wordt je verwacht in Merselo, op enkele minuten gelegen vanaf de stad Venray. Weet jij op tijd uit een van de drie escape rooms te ontsnappen?

Zoek

Sla op als favoriet

Ga eropuit!

In de buurt...

Niet alleen in Venray, maar ook in andere steden zijn hele toffe escape rooms te vinden! Hieronder vind je escape rooms in de buurt van Venray.

Escape Room Venray

Wat is een escape room?

Bij een escape room wordt je als het ware “opgesloten” in een kamer (room). Je kunt enkel uit deze kamer komen door het mysterie op te lossen en door de code voor de deur te kraken. In Venray zijn meerdere escape romos te vinden, met ieder een eigen thema en de puzzels zijn hier dan ook op aangepast. Geen een escape room is hetzelfde en uiteraard zijn ze ook niet allemaal even makkelijk of moeilijk. Een escape room in omgeving Venray is een leuk uitje voor jong en oud en uitermate geschikt als teambuilding activiteit!