Site logo

Escape Room in Venray

Zoek je een leuk uitje en ben je gek op puzzelen? Kies dan voor een escape room in Venray!

Een escape room is een gezellig uitje met vrienden, familie of collega’s. Je wordt opgesloten in een thema-ruimte en moet proberen om je weg naar buiten te puzzelen. Je komt namelijk niet meer buiten voordat je de oplossing hebt gevonden óf voordat de tijd om is. Bij de meeste escape rooms in Venray wordt een maximum tijd van 1 uur aangehouden, maar er zijn ook locaties die een langere puzzeltijd bieden.

In regio Venray kun je terecht bij een aantal locaties voor een spannend en mysterieus uitje, waarbij je jouw hersenen moet laten kraken. Bekijk hieronder alle escape rooms in Venray en regio en sla ze op in jouw eigen Bucketlist! Weet jij op tijd uit een van de escape rooms te ontsnappen?

Maak jouw eigen bucketlist aan

Kom nooit meer zonder inspiratie te zitten en sla alle leuke locaties en evenementen op in jouw persoonlijke Bucketlist!

Alle escape rooms in Venray

In Venray en omgeving zijn een aantal escape rooms met leuke thema’s te vinden. Bekijk hieronder alle escape rooms in de buurt.

Alle escape rooms in Nederland

Heb je alle escape rooms in de buurt van Venray al ontdekt en opgelost? Dan zijn er nog veel meer leuke alternatieven in heel Nederland! Bekijk hieronder de meest populaire escape rooms in Nederland of bekijk alle locaties op de kaart.

Wat is een escape room in Venray?

Bij een escape room wordt je als het ware “opgesloten” in een kamer (room). Je kunt enkel uit deze kamer komen door het mysterie op te lossen en door de code voor de deur te kraken. In Venray zijn meerdere escape romos te vinden, met ieder een eigen thema en de puzzels zijn hier dan ook op aangepast. Geen een escape room is hetzelfde en uiteraard zijn ze ook niet allemaal even makkelijk of moeilijk.

Een escape room in omgeving Venray is een leuk uitje voor jong en oud en uitermate geschikt als teambuilding activiteit!

Gerelateerde blogs

Wil je graag inspiratie opdoen voor een gezellig dagje of avondje uit? Lees onze blogs vol inspiratie!