Site logo

4x Escape Room in Tilburg

Houd jij wel van een uitdagende puzzel en kun jij goed met tijdsdruk omgaan? Breng dan een bezoekje aan een van deze vier toffe escape rooms in Tilburg! Super geschikt voor een gezellig avondje uit en om jullie teambuilding-skills te testen. Durf jij het aan?

Locks&Keys escaperoom Tilburg

Locks&Keys escaperoom in Tilburg heeft voor jou 4 escape rooms in petto. Voor één hiervan, Boshut 17, moet je zelfs 18 jaar en ouder zijn omdat deze voor echte griezelaars is. Ben je met een gemixt gezelschap dan is de kamer over de geschiedenis van Schrobbelèr een leuke kennismaking met Tilburg.

Besterdring 225A, 5014 HK Tilburg

Hotel 013

Hotel 013 in Tilburg is gelegen in het gezellige stadscentrum en daarom een goede basis voor een avondje uit. Je kunt er terecht voor twee verschillende escape rooms, welke je vanaf 12 en vanaf 16 jaar mag betreden. Nadat je ontsnapt bent uit een van de ruimtes kun je aansluitend genieten van een lekker arrangement bij het nabijgelegen café.

Juliana van Stolbergstraat 8, 5038 AM Tilburg

Locked

Locked is gelegen aan de Stationsstraat op loopafstand vanaf Station Tilburg. Met twee tot zes personen kun je deelnemen aan een van de vijf verschillende escape rooms, waaronder The Maze of Secret Sister Society. Ben je met een internationaal gezelschap? Je kunt de escape rooms zowel in het Nederlands als in het Engels spelen.

Stationsstraat 14D, 5038 ED Tilburg

Escape Room De Snip

Op de Koestraat in Tilburg kun je terecht bij Escape Room De Snip. Kijkend naar hun Facebook pagina zijn er meer mensen die de escape room niet opgelost krijgen dan wel.. Zeker een uitdaging dus! Van donderdag t/m zondag kun je hier terecht, de overige dagen zijn in overleg ook mogelijk.

Koestraat 144-B, 5014 EG Tilburg

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Onze Tips

Vergeet ons niet te volgen!

Meest populaire artikelen

  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe