Site logo

Escape Room Eindhoven

Ga voor een spannend en uniek uitje en boek een Escape Room in Eindhoven.

Met een toffe escape room ben je minstens een uur bezig en kun je vanaf 2 of meer personen puzzels kraken en mysteries oplossen. Over het algemeen duurt een escape room één uur, maar op sommige locaties kun je meerdere escape rooms in Eindhoven met elkaar combineren zodat je een vullend dagprogramma hebt. Een escape room is geschikt voor het gehele gezin en verschillende leeftijden.

Ben je gek op puzzelen en kun je goed presteren onder tijdsdruk? Dan is een escape room een uitje dat op jouw bucketlist moet staan!

Maak jouw eigen bucketlist aan

Kom nooit meer zonder inspiratie te zitten en sla alle leuke locaties en evenementen op in jouw persoonlijke Bucketlist!

Alle escape rooms in Eindhoven

Op loopafstand vanaf het station, in Strijp S of in de buurt van Stratum: er zijn een heleboel gave escape rooms in Eindhoven te vinden!

In de buurt…

Niet alleen in Eindhoven, maar ook in andere steden zijn escape rooms te vinden. Wil je liever een andere stad bezoeken? Hieronder vind je escape rooms in de buurt van Eindhoven.

Wat is een escape room in Eindhoven precies?

Een escape room is een ruimte met allerlei puzzels en codes welke je moet kraken om uit de kamer te geraken. Je wordt opgesloten in de kamer en de sleutel/oplossing vind je pas na het oplossen van puzzels.

De meeste escape rooms hanteren een maximumtijd van één uur en het is dan ook een uitdaging om vóór dit uur uit de kamer te komen. Lukt het helaas toch niet? Dan heb je de opdracht niet gehaald en wordt je na een uur uit de kamer gehaald.

Er zijn veel verschillende escape rooms met verschillende thema’s; geen één escape room is dezelfde. Er zijn zelfs locaties die meer dan een escape room in Eindhoven aanbieden.

Gerelateerde blogs

Wil je graag inspiratie opdoen voor een gezellig dagje of avondje uit in Eindhoven? Lees onze blogs vol inspiratie!