Entertainment

Escape Rooms in Eindhoven

Ga voor een spannend en uniek uitje en boek een Escape Room in Eindhoven. Met een toffe escape room ben je minstens een uur bezig en kun je vanaf 2 of meer personen puzzels kraken en mysteries oplossen. Over het algemeen duurt een escape room één uur, maar op sommige locaties kun je meerdere escape rooms in Eindhoven met elkaar combineren zodat je een vullend dagprogramma hebt. Een escape room is geschikt voor het gehele gezin en verschillende leeftijden.

Zoek

Sla op als favoriet

Ga eropuit!

Populairste escape rooms in Eindhoven

Deze escape rooms in Eindhoven vallen in de smaak bij ToeristGids.nl gebruikers.

Next Level Escaperoom Eindhoven

Gelegen in hartje Eindhoven in de Oude Rechtbank op Stratumseind vind je Next Level Escaperoom Eindhoven. Ze bieden twee verschillende escape rooms, waarbij de verhalen zelfs op elkaar aansluiten. Daarnaast kun je ook terecht voor een lekker hapje en drankje en kun je de avond ook aanvullen met een gezellige pubquiz. Je hoeft je hier zeker niet te vervelen!

Escaperoom 040

Escaperoom040 ligt midden in het centrum van Eindhoven in het oude Light Appliance Centre van Philips. Er zijn vijf verschillende kamers om te spelen, de een nog moeilijker dan de ander. Ben je met een grote groep, dan kun je in de kamer The Submarine met maar liefst 10 personen terecht! Maar ook met een duo van twee spelers kun je hier een leuke kamer spelen.

Xitroom Escape Room

Bij Xitroom Eindhoven kun je al terecht vanaf 2 spelers. Er worden twee verschillende kamers aangeboden, de "Professor" en "Crack the safe". Bij beide kamers ligt het percentage van oplossen boven de 80%. Je zult hoogstwaarschijnlijk dus niet teleurgesteld naar huis gaan.

In de buurt...

Niet alleen in Eindhoven, maar ook in andere steden zijn hele toffe escape rooms te vinden! Hieronder vind je escape rooms in de buurt van Eindhoven.

Escape Room De Snip

Op de Koestraat in Tilburg kun je terecht bij Escape Room De Snip. Kijkend naar hun Facebook pagina zijn er meer mensen die de escape room niet opgelost krijgen dan wel.. Zeker een uitdaging dus! Van donderdag t/m zondag kun je hier terecht, de overige dagen zijn in overleg ook mogelijk.

Escaperoom013

Hotel 013 in Tilburg is gelegen in het gezellige stadscentrum en daarom een goede basis voor een avondje uit. Je kunt er terecht voor twee verschillende escape rooms, welke je vanaf 12 en vanaf 16 jaar mag betreden. Nadat je ontsnapt bent uit een van de ruimtes kun je aansluitend genieten van een lekker arrangement bij het nabijgelegen café.

Escape Room Eindhoven

Escape Room Eindhoven: Wat is het?

Een escape room is een ruimte met allerlei puzzels en codes welke je moet kraken om uit de kamer te geraken. Je wordt opgesloten in de kamer en de sleutel/oplossing vind je pas na het oplossen van puzzels. De meeste escape rooms hanteren een maximumtijd van één uur en het is dan ook een uitdaging om vóór dit uur uit de kamer te komen. Lukt het helaas toch niet? Dan heb je de opdracht niet gehaald en wordt je na een uur uit de kamer gehaald. Er zijn veel verschillende escape rooms met verschillende thema’s; geen één escape room is dezelfde. Er zijn zelfs locaties die meer dan een escape room in Eindhoven aanbieden.

Probeer te ontsnappen uit een Escape Room in Eindhoven

In Eindhoven vind je meerdere spannende escape rooms waarbij het niet altijd even vanzelfsprekend is dat je het binnen een uur op kunt lossen. Kom je met de trein? Dan vind je op loopafstand vanaf het station een aantal escape rooms, maar je kunt bijvoorbeeld ook in Strijp S terecht voor een uur puzzels kraken.