Site logo

Sushi Eindhoven: 4 Aziatische toppers

Sushi in Eindhoven is de ultieme manier om te genieten van allerlei lekkere hapjes en tegelijkertijd met je familie of vriendinnen bij te kletsen. Bij veel restaurants is het mogelijk om sushi te bestellen of af te halen, maar nog gezelliger is het om in een van deze leuke restaurantjes plaats te nemen en de verse sushi direct op te eten.

Restaurant Yokohama

Vanaf Centraal Station Eindhoven loop je zo restaurant Yokohama binnen. Van dinsdag tot en met zondag kun je hier heerlijk verse sushi eten. Een leuk detail aan dit restaurant is dat de sushi voorbij komt op een lopende band en je de koks live de gerechten ziet maken. Op hun Instagram account vind je meerdere leuke kiekjes van hun gerechten waardoor je spontaan honger krijgt.

Stationsplein 11, 5611 AB Eindhoven
www.restaurantyokohama.nl

Lounge 8

Lounge 8 in Eindhoven heeft een chique uitstraling met rustige kleuren en geeft jou direct het gevoel dat je je in Aziƫ bevindt. Het restaurant is zeer geschikt voor mensen met allergieƫn en ook dieetwensen zijn geen enkel probleem. Vanaf Centraal Station Eindhoven ben je binnen enkele minuten bij Lounge 8. Tevens beschikt het restaurant over twee andere vestigingen in Nijnsel en Roosendaal.

Dommelstraat 7, 5611 CJ Eindhoven
www.lounge8.nl

Sakana Eindhoven

Sakana Eindhoven is gelegen in het centrum van Eindhoven. Neem plaats in het verzorgde interieur van het restaurant en bestel eenvoudig en snel jouw favoriete sushi via een tablet. Je kunt er zeven dagen per week terecht voor heerlijk, vers bereide sushi en andere kleine gerechtjes en ook de afhaal- en bezorgservice is zeven dagen per week geopend. Makkelijker kan het eigenlijk niet meer!

Kleine Berg 1, 5611 JS Eindhoven
www.sakana.nl

Yakitori & The Sushis

Het klinkt bijna als een hippe band, maar het is toch echt een sushi restaurant. Bij Yakitori & The Sushis neem je plaats in een modern restaurant met een gezellige open haard in het midden van de ruimte. Vanaf Centraal Station Eindhoven ben je in een kleine 10 minuten te voet bij dit sushiparadijs waar ook afhalen een mogelijkheid is.

Grote Berg 30, 5611 KK Eindhoven
www.yakitori-sushi.nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Onze Tips

Vergeet ons niet te volgen!

Meest populaire artikelen

  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe