Site logo

Escape Room in Utrecht

Ga voor een spannend en uniek uitje en boek een Escape Room in Eindhoven.

Een escape room in Utrecht is het recept voor een spannend uitje vol puzzelplezier en samenwerking! Probeer te ontsnappen uit een thema-kamer door puzzels op te lossen en codes te kraken. Je voelt je een heuse detective terwijl je bezig bent. Maar let op, het is niet zomaar een garantie dat je ook daadwerkelijk uit de kamer geraakt.

Alleen de beste detectives kunnen ontsnappen uit deze escape rooms in Utrecht.

Maak jouw eigen bucketlist aan

Kom nooit meer zonder inspiratie te zitten en sla alle leuke locaties en evenementen op in jouw persoonlijke Bucketlist!

Alle escape rooms in Utrecht

De meeste escape rooms in Utrecht zijn te vinden in de buurt van het station, maar er zijn ook enkele locaties verspreid door de stad.

In de buurt…

Niet alleen in Utrecht, maar ook in andere steden zijn escape rooms te vinden. Wil je liever een andere stad bezoeken? Hieronder vind je escape rooms in de buurt van Utrecht.

Wat is een escape room in Utrecht?

Bij een escape room wordt je als het ware “opgesloten” in een kamer (room). Je kunt enkel uit deze kamer komen door het mysterie op te lossen en door de code voor de deur te kraken. Escape rooms in Utrecht hebben een eigen thema en de puzzels zijn hier dan ook op aangepast. Geen een escape room is hetzelfde en uiteraard zijn ze ook niet allemaal even makkelijk of moeilijk. Een escape room in Utrecht is een leuk uitje voor jong en oud en daarmee geschikt als bedrijfsuitje, verjaardagsactiviteit of vrijgezellenfeestje.

Gerelateerde blogs

Wil je graag inspiratie opdoen voor een gezellig dagje of avondje uit in Utrecht? Lees onze blogs vol inspiratie!