Site logo

High Tea Utrecht: de vijf leukste plekken

[vc_row][vc_column][vc_column_text]High Tea in Utrecht is de ultieme manier om te genieten van allerlei lekkere hapjes en tegelijkertijd met je familie of vriendinnen bij te kletsen. Een high tea kun je natuurlijk thuis doen, maar wij hebben de leukste adresjes in Utrecht voor je verzameld waar je gezellig kunt plaatsnemen.

Stael

Bij Stael in de Twijnstraat kun je genieten van twee rondes lekkere zoete en hartige hapjes. Er worden onder andere macarons, taartjes, soep, scones, quiche en sandwiches geserveerd in het industriële pand. Er is een leuk uitzicht over de gracht en voor de prijs van €19,50 per persoon kun je het eigenlijk niet voorbij laten gaan.
Tip: heb je genoten van de macarons tijdens de high tea? Naast Stael zit hun eigen winkeltje waar je de macarons ook kunt kopen om er thuis nog extra van te genieten!

Twijnstraat 9, 3511ZG Utrecht
www.stael.nl

Restaurant Bis

Restaurant Bis is gelegen in het centrum van Utrecht – maar dan ook echt mídden in het centrum. Je hebt uitzicht over de gracht, de Domtoren en de Lijnmarkt. Het is daarom de perfecte gelegenheid om tussen het shoppen door even samen te genieten van wat lekkers. Je kunt als eerste genieten van verse sandwiches en daarna allerlei zoetigheden zoals scones, taartjes, chocolade en meer.

Lijnmarkt 26, 3511KH Utrecht
www.bis-utrecht.nl

De Bakkerswinkel

Als iemand weet hoe ze een lekkere High Tea neer moeten zetten, dan is het de Bakkerswinkel op de Wittevrouwenstraat wel. Er zijn leuke zitplaatsen in de kelders onder het pand. Tijdens een High Tea bij de Bakkerswinkel geniet je van verschillende friandise, quiche, taartjes, scones en nog veel meer. Ze hebben verschillende high tea menu’s, variërend in prijs vanaf €22,50 tot €28,50.

Wittevrouwenstraat 2, 3512CT Utrecht
www.debakkerswinkel.nl/utrecht

Gys

Bij Gys kun je met alle liefde genieten van biologische- en streekproducten. Duurzaamheid staat voorop in dit restaurant en ook in de frisse uitstraling van de inrichting is dit terug te zien. Gys biedt geen standaard High Tea menu aan, maar je kunt hier wel verschillende kleine gerechtjes samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan carrot cake of brownies met pompoen en kaneel. Let wel op: omdat er met streekproducten wordt gewerkt, wisselt de menukaart met het seizoen mee.
Tip: Bij Gys kun je ook glutenvrij, vegetarisch of vegan genieten.

Voorstraat 77, 3512AL Utrecht
www.gysutrecht.nl

Sisbakery

Sisbakery wordt gerund door vijf zussen met een passie voor koken en bakken. Geniet van een heerlijke high tea met sandwiches, gebakjes, bonbons en fruit. Een high tea kan ook gecombineerd worden met verschillende leuke workshops, waaronder bonbons maken, theepot pimpen of popcakes maken. Je kunt dus een gezellige zondagmiddag bij Sisbakery in Utrecht doorbrengen.

Willem van Noortstraat 180, 3514GJ Utrecht
www.sisbakery.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Onze Tips

Vergeet ons niet te volgen!

Meest populaire artikelen

  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe