Site logo

Goedkoop parkeren in Den Bosch

Heb jij een gezellig dagje uit gepland in Den Bosch en omgeving? Dan wil je vast graag weten waar je goedkoop en veilig kunt parkeren. Gelukkig zijn er meerdere opties in en rondom het centrum van Den Bosch waar je eenvoudig en goedkoop kunt parkeren. Wij zetten de beste opties voor jou op een rij.

Transferium

Transferium De Vliert

Ten noordoosten van het centrum van Den Bosch vind je transferium De Vliert, dichtbij het voetbalstadion en het Sportiom. Je kunt hier op elk moment van de dag je auto parkeren en overdag zijn er ook toezichthouders om een oogje in het zeil te houden. Vanuit het transferium rijd je met de bus binnen enkele minuten naar het centrum. Het parkeren plus openbaar vervoer richting het centrum kost €4 (maximaal 4 personen). Lees meer over het transferium hier.

Stadionlaan 9, 5213 JH Den Bosch

Transferium Pettelaarpark

Gelegen ten zuidwesten van het centrum en nabij het provinciehuis vind je transferium Pettelaarpark. Ook hier kun je de gehele dag de auto parkeren en zijn er op beperkte tijden toezichthouders aanwezig. Het parkeren plus openbaar vervoer kost €4 (maximaal 4 personen).

Pettelaarpark 59, 5216 PP Den Bosch

Parkeergarages

Parkeergarage St. Jan

Parkeergarage St. Jan is gelegen ten oosten van het centrum van Den Bosch. Vanuit hier loop je binnen 10 minuten de winkelstraten van het centrum op en kan jouw dagje uit beginnen. Per uur betaal je €2,20 met een maximaal dagtarief van €20.

Hekellaan 24, 5211 LZ Den Bosch

Parkeergarage Wolvenhoek

Parkeergarage Wolvenhoek ligt direct in het centrum en vanuit hier loop je direct de winkelstraten in. Deze parkeergarage heeft 467 plekken beschikbaar en de kosten zijn €2,20 per uur.

Wolvenhoek 12, 5211HH Den Bosch

Parkeergarage Arena

Parkeergarage Arena is ook zeer gunstig gelegen aan de rand van de winkelstraten. Let wel op, de parkeergarage is niet de gehele dag geopend om in te rijden, uitrijden is wel 24/7 mogelijk. De kosten zijn ook iets hoger dan de andere parkeergarages, namelijk €3 per uur.

Arena 119, 5211 XT Den Bosch

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Onze Tips

Vergeet ons niet te volgen!

Meest populaire artikelen

  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe