Site logo

4x High Tea in Den Bosch

Een gezellig dagje shoppen in Den Bosch wordt nog leuker met een overheerlijke high tea erbij. Neem plaats in een van de leuke brasserieën en restaurants en geniet van de zoete en hartige hapjes samen met jouw gezelschap. Bekijk hieronder onze favoriete adresjes voor een gezellige High Tea in Den Bosch.

Pilkington’s

Zeg je High Tea, dan zeg je Pilkington’s in Den Bosch. Alle scones, cupcakes, cookies en pie’s worden door de eigen patissier klaargemaakt op ouderwetse Engelse wijze. Neem plaats in de gezellige country stijl binnen of strijk neer in de prachtige binnentuin midden in het centrum van Den Bosch.

Pilkington’s
Torenstraat 5, 5211 KK ‘s-Hertogenbosch

Zoetelief

In de Korte Putstraat vind je restaurant Zoetelief waar je zowel buiten als binnen kunt zitten. Op de eerste verdieping van het gebouw vind je een indrukwekkende botanische muur, geheel bedekt met groen. Je geniet van zowel zoete als hartige hapjes tijdens jouw bezoek aan Zoetelief in Den Bosch. Onze tip: neem vooral gezellig buiten plaats! De Korte Putstraat is een uitermate gezellig straatje om heerlijk te borrelen.

Zoetelief
Korte Putstraat 10, 5211 KP ‘s-Hertogenbosch

Roels

Net voorbij Zoetelief vind je ook restaurant Roels in de Korte Putstraat. Er worden onder andere overheerlijke scones, cheesecakes, brownies, mini hamburgers en verschillende soorten sandwiches geserveerd tijdens een high tea bij Roels in Den Bosch. De MR Jones thee welke wordt geserveerd bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten en is daarom een lekkere toevoeging aan de hapjes. Ook Roels heeft een gezellig buitenterras, maar de high tea wordt enkel binnen geserveerd.

Roels
Korte Putstraat 6, 5211 KP ‘s-Hertogenbosch

Yoghurt Barn

Misschien niet het eerste adres waar je aan denkt bij een high tea, maar sinds kort kun je ook bij de Yoghurt Barn in Den Bosch terecht voor lekkere hapjes. De high tea bestaat uit verschillende soorten Yoghurt Specials, (vegan) gebakjes, brownies, cakes en broodjes met gezonde yoghurtdip. Een iets gezondere variant, maar minstens net zo lekker als iedere andere high tea in Den Bosch.

Yoghurt Barn Den Bosch
Orthenstraat 5-7, 5211 SV ‘s-Hertogenbosch

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Onze Tips

Vergeet ons niet te volgen!

Meest populaire artikelen

  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe