Site logo

High Wine in Apeldoorn: proosten op 4 leuke locaties

Houd je wel van een wijntje en ben je op zoek naar een leuke activiteit waarbij je jouw wijnkennis kunt verbeteren? Dan is een High Wine in Apeldoorn een aanrader! Tijdens een High Wine proef je verschillende soorten wijn, waarbij de gastheer of gastvrouw je hier natuurlijk ook graag meer over vertelt. De drankjes worden gecombineerd met lekkere hapjes om de smaken te ondersteunen. We hebben vier leuke adressen geselecteerd voor jouw High Wine in Apeldoorn.

Martins Brasserie

Martins Brasserie & Wijnbar is dé plek in Apeldoorn waar je een High Wine kunt uitproberen. Tijdens de High Wine wordt je verrast met drie glazen wijn van de wijnkaart gecombineerd met lekkere hapjes en een aperitief naar keuze. Is de avond nog niet afgelopen? Dan kun je lekker blijven hangen voor een van de andere 50 wijnen op de wijnkaart.

Paslaan 5, 7311 AH Apeldoorn

Wilde Pieters

In het statige en chique pand van Wilde Pieters in Apeldoorn kun je terecht voor een High Wine, lunch en diner. Je mag drie verschillende glazen wijn proeven, waarbij de sommelier natuurlijk ook graag wat achtergrondinformatie geeft. Ook geniet je van een aantal lekker warme en koude gerechtjes, afgestemd op de smaak van de wijn. En wist je dat Wilde Pieters ook een vegan of glutenvrije High Wine voor je kan verzorgen?

Hoofdstraat 175, 7311 AZ Apeldoorn

High Wine Apeldoorn

Wijnen&Zn

Als wijnhandel is Wijnen&Zn natuurlijk gespecialiseerd in wijnen en in het eigen proeflokaal staat eten en genieten centraal. De hoogstaande kwaliteitswijnen worden met veel liefde geserveerd door de vinoloog, samen met verschillende koude en warme gerechtjes. Ook een kaasplankje/charcuterie mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het proeven. Reserveren vooraf is nodig!

Koninginnelaan 40, 7315 BT Apeldoorn

Het Stadscafé

In het gezellige Stadscafé in Apeldoorn kun je zelf kiezen uit de verschillende wijnen of laat je je verrassen door de keuze van het Stadscafé. De wisselende wijnkaart zorgt ervoor dat jij hier telkens weer terug kunt komen voor een nieuwe verrassing. Er worden lekkere hapjes geserveerd die de wijnen ondersteunen. Toch liever zin in iets anders dan een High Wine? Dan kun je hier ook terecht voor een High Gin & Tonic, High Cocktail of High Beer.

Dat waren onze tips voor een High Wine in Apeldoorn. Heb jij een van de locaties bezocht? Laat weten hoe je het hebt ervaren!

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Onze Tips

Vergeet ons niet te volgen!

Meest populaire artikelen

  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe