Site logo

High Wine in Eindhoven: ken je deze 5 plekken al?

high wine eindhoven

Zoek je een leuke activiteit in Eindhoven om met familie of vriendinnen te ondernemen en ben je gek op wijn? Dan moet je een High Wine op een van deze vijf leuke plekken proberen! Een High Wine is ongeveer hetzelfde als een High Tea, echter wordt de thee vervangen voor wijn. Je geniet naast de wijn van lekkere hapjes, vaak een mix van koud en warm, die de smaak van de wijn ondersteunen. Deze vijf leuke plekken kunnen we aanraden voor een High Wine in Eindhoven.

Brasserie Bloom

De gave en chique bar van Brasserie Bloom is de perfecte plek om een High Wine in Eindhoven te proberen. Bloom omschrijft haar High Wine zelf als “spannende combinaties” van lekkere wijnen en seizoensgerechten. Laat je smaakpapillen verwennen bij deze gezellige brasserie op het Wilhelminaplein, net buiten de binnenstad.

Wilhelminaplein 3, 5611 HE Eindhoven

Restaurant 1910

Net om de hoek bij Brasserie Bloom kun je ook Restaurant 1910 vinden waar je terechtkunt voor een High Wine. Je hebt hier de keuze uit een standaard (3 gangen) of deluxe (4 gangen) high wine. Je ontvangt dan heerlijke gerechtjes met bijpassende wijnen en natuurlijk ook uitleg over de herkomst van de wijnen. De mooie inrichting van het restaurant en het gezellige terras zorgen ervoor dat je geniet van een heerlijk uitje in Eindhoven.

Willemstraat 43a, 5611 HC Eindhoven

 

high wine eindhoven

Restaurant Welp

Ben je een middag in Eindhoven aan het shoppen, dan kun je tot 17.30 uur terecht bij Restaurant Welp op de Kleine Berg. Het gezellige restaurant biedt zowel een High Wine als High Gin Tonic aan, met bijpassende appetizers. Is je dagje in Eindhoven nog niet voorbij, dan kun je natuurlijk ook nog aanschuiven voor een lekker diner. Het restaurant scoort namelijk erg goede reviews!

Kleine Berg, 5611 JS Eindhoven

Thomas

Thomas Eindhoven is een echt Instagrammable locatie die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Eindhoven. Je raakt niet uitgekeken in het monumentale pand dankzij de indrukwekkende muurkunstwerken. Tijdens een van de High arrangementen (High Wine, High Beer en meer) kies je zelf jouw favoriete drankjes en bijpassende gerechtjes uit. In de avond wordt Thomas omgetoverd tot een toffe nachtclub waar je tot in de late uurtjes kunt stappen.

Stratumseind 23, 5611 EN Eindhoven

Plein 4

Bij Plein 4 in Eindhoven kun je eten, drinken en dansen, zoals ze het zelf omschrijven. Komt dat even goed uit, want dan kun je jouw High Wine direct combineren met een gezellig avondje uit! Afhankelijk van je wensen, kan de High Wine als lunch of als diner geserveerd worden. In beide gevallen mag je zelf een voor-, tussen- en hoofdgerecht kiezen, zodat je geniet van een lekkere maaltijd inclusief bijpassende wijnen.

Dat waren onze tips voor een High Wine in Eindhoven. Heb jij een van de locaties bezocht? Laat weten hoe je het hebt ervaren!

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Onze Tips

Vergeet ons niet te volgen!

Meest populaire artikelen

  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe