Site logo

Italiaanse restaurants in Utrecht

Sluit jouw bezoek aan Arnhem af met een lunch of traditioneel diner in een van de lekkere Italiaanse restaurants.

Wil jij genieten van traditionele of moderne Italiaanse gerechten in een Italiaans restaurant in Utrecht? Bekijk hier eenvoudig en snel alle Italiaanse restaurants in Utrecht en omgeving en kies het lekkerste restaurant voor een avondje uit.

Pizza, pasta, cannelloni… Je kunt er heerlijk van smullen bij een van de Italiaanse restaurants in Arnhem. Zowel in het centrum als elders in de stad kun je genieten van de lekkerste gerechten. 

Proef de huisgemaakte en belegde pizza’s, de verse pasta of frisse salades bij een van de Italiaanse restaurants in Utrecht. Schuif aan met een groepje of als romantisch diner met zijn tweeën, het kan allemaal! Wil je helemaal uitpakken, kies dan voor een diner inclusief wijnarrangement, zodat je een aantal bijpassende wijnen kunt proeven bij de gerechten.

Maak jouw eigen bucketlist aan

Kom nooit meer zonder inspiratie te zitten en sla alle leuke locaties en evenementen op in jouw persoonlijke Bucketlist!

Alle Italiaanse restaurants in Utrecht

Op loopafstand vanaf het station, buiten het centrum of aan het water. Er zijn genoeg mooie plekken om van de traditionele Italiaanse gerechten te genieten!

In de buurt…

Niet alleen in Utrecht, maar ook in andere steden zijn heerlijke Italiaanse restaurants te vinden. Bekijk hieronder restaurants in de buurt.

Gerelateerde blogs

Wil je meer leuke plekken in Utrecht ontdekken tijdens jouw dagje uit? Lees onze blogs vol inspiratie!