Uit eten

Italiaanse restaurants in Utrecht

Wil jij genieten van traditionele of moderne Italiaanse gerechten in een Italiaans restaurant in Utrecht? Bekijk hier eenvoudig en snel alle Italiaanse restaurants in Utrecht en omgeving en kies het lekkerste restaurant voor een avondje uit.

Proef de huisgemaakte en belegde pizza’s, de verse pasta of frisse salades bij een van de Italiaanse restaurants in Utrecht. Schuif aan met een groepje of als romantisch diner met zijn tweeën, het kan allemaal! Wil je helemaal uitpakken, kies dan voor een diner inclusief wijnarrangement, zodat je een aantal bijpassende wijnen kunt proeven bij de gerechten.

Zoek

Sla op als favoriet

Ga eropuit!

Lekkerste Italiaanse restaurants in Utrecht

Deze Italiaanse restaurants in Utrecht vallen in de smaak bij ToeristGids.nl gebruikers.

In de buurt...

Niet alleen in Utrecht, maar ook in andere steden zijn hele lekkere restaurants te vinden! Hieronder vind je Italiaanse restaurants in de buurt van Utrecht.

Lekker Italiaans restaurant in Utrecht gezocht?

Italiaans restaurant in Utrecht centrum

Zowel binnen als buiten het centrum van Utrecht kun je Italiaanse restaurants vinden. In het centrum kun je terecht bij onder andere Restaurant San Siro, La Cantina di David of Il Pozzo. Je vindt deze restaurants allemaal op loopafstand vanaf Centraal Station Utrecht en in de buurt van de Oudegracht voor een leuk uitzicht.