Site logo

Lunchen in Den Bosch – onze aanraders op een rij

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Lunchen Den Bosch

Den Bosch is een van de mooiste steden van Nederland dankzij de authentieke sfeer die altijd bewaard is gebleven. Het is een uitermate goede keuze om lekker een dagje te gaan shoppen en rond te struinen. Maar dat eindeloze winkelen, zorgt natuurlijk ook voor uitgeputte benen en lege magen. Breng je een bezoek aan Den Bosch dan wil je zeker even stoppen bij een van onze favoriete lunchrooms. Wij hebben de lekkerste plaatsen op een rij gezet voor je.

Eetbar DIT

Eetbar DIT vind je om de hoek bij Brasserie Christoffel, namelijk op de Snellestraat. De Snellestraat is een klein straatje gevuld met gezellige (eet)cafés waarvan Eetbar DIT er een is. Geniet van lekkere salades of een goed belegde boterham. Ook voor gewoon wat lekkers kun je terecht bij Eetbar Dit, met heerlijke cakes en zoetigheden. Alle gerechten worden dagvers klaargemaakt, dus het kan soms voorkomen dat jouw keuze van de kaart niet meer beschikbaar is.

Café De Boulevard

Café De Boulevard is gelegen aan de Pensmarkt, maar valt door zijn smalle pandje niet heel snel op. Daar willen we toch even verandering in brengen. Is jouw favoriete gerecht op een lunchkaart een broodje carpaccio? Dan mag een bezoek aan Café De Boulevard niet ontbreken tijdens jouw dagje uit. Verder vind je er ook een andere specialiteit op de kaart, namelijk de “Plenkskes”: een dunne broodbodem belegd met allerlei diverse groenten, vlees, vis en/of kaas.

Zoetelief

Zoetelief is gelegen op de gezellige Korte Putstraat waar je heerlijk bij kunt komen na een middagje shoppen. De zaak is leuk ingericht: op de eerste verdieping vind je een gehele wand vol met planten. Op het lunchmenu vind je lekkere sandwiches en salades, maar ook voor wat meer speciale gerechten kun je hier terecht tijdens de lunch.

Broodjeszaken Lekker

Broodjeszaken Lekker bestaat pas sinds augustus 2017 maar is nu al niet meer weg te denken op de Vughterstraat. De broodjeszaken is gezellig ingericht en vanachter het grote raam kun je lekker naar andere mensen staren. Op het menu vind je lekker broodjes, maar ook soepen en omeletten. Geen zin om de stad in te gaan? Dan komt Broodjeszaken Lekker jouw broodjes ook gewoon thuis of op het werk bezorgen in het groene kevertje.

Brasserie Christoffel

Bij Brasserie Christoffel (Korenbrugstraat 11) moet je vaak even geduld hebben, want het is daar zo lekker dat je regelmatig op een tafeltje moet wachten. Maar dat is dan natuurlijk ook de moeite waard, want de kaart is uitgebreid én lekker. Wat dacht je namelijk van een broodje “Beef & Lobster” met kalfsrosbief en roze garnaaltjes. Welk gerecht je ook kiest, na een lekkere lunch hier in Den Bosch kun je er weer even tegenaan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Onze Tips

Vergeet ons niet te volgen!

Meest populaire artikelen

  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe