Site logo

De leukste musea in Eindhoven

Ben je op zoek naar een rustige activiteit waarbij je meer kunt ontdekken over kunst, sport of geschiedenis? Bezoek dan een van de prachtige museums in Eindhoven! Het aanbod aan museums is hier heel divers, leer bijvoorbeeld meer over de geschiedenis van Philips of kijk je ogen uit bij design en kunstvoorwerpen.

Museumkaart

Je bezoekt de leukste musea van Nederland voordelig met een Museumkaart. Voor een jaarlijks bedrag krijg jij gratis toegang tot ruim 400 musea in Nederland, waaronder het Rijksmuseum in Amsterdam, het Design Museum in Den Bosch of Kasteel de Haar in Utrecht.
We hebben een handig overzicht gemaakt van alle musea waar je terecht kunt met de museumkaart.

Ga naar Museumkaart.nl voor meer informatie en kosten.

Maak jouw eigen bucketlist aan

Kom nooit meer zonder inspiratie te zitten en sla alle leuke locaties en evenementen op in jouw persoonlijke Bucketlist!

Interessante kunstmusea in Eindhoven

Dompel jezelf onder in de wereld van designkunst of ontdek oude meesters tijdens een bezoek aan een museum in Eindhoven.

Musea over sport en voertuigen

Neem een kijkje in het stadion van PSV of bezoek het DAF museum, er zijn genoeg musea die leuk zijn voor jong en oud!

Geschiedenismusea in Eindhoven

Je vindt er ook enkele musea die meer vertellen over historische onderwerpen, zoals de oprichting van Philips of archeologische vondsten in de buurt.

Gerelateerde blogs

Combineer een bezoek aan een museum in Eindhoven met een van de andere unieke plekken in de stad. Lees onze blogs voor meer inspiratie!