Site logo

Tapas eten in Den Bosch? Vijf aanraders op een rij

Heb jij vaak last van keuzestress of wil je juist graag veel verschillende gerechtjes proberen? Dan is een van de onderstaande tapasrestaurants een goede keuze voor jou. Schuif gezellig aan met een vriend of vriendin en probeer meerdere lekkere tapas of pintxos uit. We hebben de lekkerste tapas restaurants in Den Bosch voor jou op een rij gezet.

Barzza

Barzza in de Stoofstraat biedt jou een echte Spaanse ervaring. De chef uit Barcelona maakt heerlijke tapas en pintxos vers voor je klaar. Van dinsdag t/m zondag kun je terecht in het restaurant voor diner en op zaterdag kun je vanaf 12.00 uur ook al plaatsnemen voor een heerlijke tapas lunch.

Stoofstraat 5 – 11, 5211 ER ‘s-Hertogenbosch

La Cubanita

La Cubanita is een keten met meerdere restaurants, waarvan er dus ook één in Den Bosch te vinden is. Het restaurant ligt aan het begin van de Hinthamerstraat en biedt verschillende kleine tapasgerechtjes. Ook vegetariërs kunnen hier met een gerust hart plaatsnemen, want er staat genoeg lekkers op de kaart. Je kunt 7 dagen per week terecht en ze hebben regelmatig leuke acties i.c.m. de bioscoop in Den Bosch!

Hinthamerstraat 210, 5211 MX ‘s-Hertogenbosch

Carras Bites

Midden in het centrum van Den Bosch tapas eten? Dan ben je bij Carras Bites aan het juiste adres! Je vindt dit wereldse restaurant op de bekende Karrenstraat, tussen de uitgaansgelegenheden. Een bezoek aan het restaurant is dus perfect te combineren met een avond dansen. Op het menu vind je allerlei vlees- en visgerechten, maar er is ook genoeg lekkers te vinden voor de vegetarische eter. Sluit je bezoek af met een lekker ijsje of cheesecake en je avond kan niet meer stuk.

Karrenstraat 28-30, 5211 EH ‘s-Hertogenbosch

Pintxos Bar Real

Bij Pintxos Bar Real op de Vismarkt wordt je verleid met allerlei lekkere kleine Pintxos gerechtjes. Gedurende de avond komt de chef langs met lekkere hapjes, waarbij je kunt kiezen welke je neemt. De prikkers van de hapjes worden bewaard in een grappig voodoo poppetje. Daarnaast kun je ook voor tapas kiezen, waarbij de hapjes iets groter zijn.

Vismarkt 5 (Lepelstraat), 5211 DZ ‘s-Hertogenbosch

Gossimijne

Helaas is de vestiging van Gossimijne in Den Bosch definitief gesloten. Je kunt wel terecht bij een van de andere vestigingen in de buurt. Bij Gossimijne in Den Bosch kun je zowel voor een normaal à la carte diner terecht als voor unlimited tapas. Je hebt bij de unlimited tapas keus uit maar liefst 63 verschillende gerechtjes, waaronder vis, vlees, soep, salades en desserts. Het zijn niet per definitie Spaanse gerechtjes die op de kaart staan, want je vindt een selectie van wereldse gerechten.

Oude Dieze 25, 5211 KT ‘s-Hertogenbosch

Bosch Kwartiertje

Het Bosch Kwartiertje bevindt zich in de gezellige Korte Putstraat en biedt naast tapas ook een gezellige high tea of à la carte diner aan. Het restaurant hanteert geen onbeperkt tapas idee, maar voorziet jou wel van heerlijke hapjes voor lage prijzen. Ook vegetariërs kunnen terecht voor een gezellig avondje uit. Na het eten blijf je gezellig in het restaurant zitten voor een lekkere borrel.

Korte Putstraat 1-G, 5211 KP ‘s-Hertogenbosch

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Onze Tips

Vergeet ons niet te volgen!

Meest populaire artikelen

  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe