[vc_row][vc_column][wilcity_vc_heading blur_mark=”Musea” blur_mark_color=”” heading=”Musea in Gelderland” heading_color=”” desc_color=”” header_desc_text_align=”wil-text-center” alignment=”wil-text-center” desc=””][wilcity_vc_listing_grip_layout header_desc_text_align=”wil-text-center” toggle_viewmore=”enable” viewmore_btn_name=”Bekijk alle musea op de kaart” style=”grid” border=”border-gray-0″ post_type=”cultuur” orderby=”premium_listings” tabname=”” posts_per_page=”8″ img_size=”wilcity_360x200″ maximum_posts_on_lg_screen=”col-lg-3″ maximum_posts_on_md_screen=”col-md-3″ maximum_posts_on_sm_screen=”col-sm-12″ listing_cats=”1674″ listing_locations=”1705″ desc=”Populairste musea in Gelderland”][vc_column_text]

De leukste musea in Gelderland

De provincie Gelderland is rijk aan ontzettend leuke musea, waar je hele dagen je hart op kunt halen. Houd je van kunst, natuur, vliegtuigen of andere voorwerpen, dan zit er sowieso een geschikt museum voor jou bij! Blijf op een regenachtige dag niet binnen zitten, maar bezoek een van de leuke musea in Gelderland en doe een schat aan nieuwe kennis op.

Musea in Gelderland over Kunst

Ontdekt kunst en design in een van de kunstmusea in Gelderland.

Musea in Gelderland over Cultuur

Ben je geen kunstliefhebber en wil je graag meer leren over culturele zaken? Ook dan kun je terecht voor een dagje uit in Gelderland bij een aantal musea.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]