Uit eten

Italiaanse restaurants in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een heerlijk Italiaans restaurant dat op traditionele wijze pasta’s, pizza’s of antipasti’s voor jou klaarmaakt? In Den Bosch zijn meerdere Italiaanse restaurants te vinden, die ieder hun eigen specialiteiten serveren. Zo kun je bij Stefano’s terecht voor heerlijke pizza’s, bij Happy Italy voor goedkope pasta’s en verder zijn er nog vele andere Italiaanse restaurants in Den Bosch te vinden.

Zoek

Sla op als favoriet

Ga eropuit!

Lekkerste Italiaanse restaurants in Den Bosch

Deze Italiaanse restaurants in Den Bosch vallen in de smaak bij ToeristGids.nl gebruikers.

Stefano’s Pizzeria

Stefano's laat de Italiaanse keuken tot leven komen op de Stoofstraat in 's-Hertogenbosch. Naast de traditionele pizza's op de kaart, kun je hier ook terecht voor heerlijke pasta's en salades. Natuurlijk ontbreken de huisgemaakte Italiaanse desserts ook niet op de kaart. Binnen geniet je van een warme sfeer waardoor je ook na je gerecht nog lekker even blijft naborrelen.

In de buurt...

Niet alleen in Den Bosch, maar ook in andere steden zijn heerlijke Italiaanse restaurants te vinden! Hieronder vind je restaurants in de buurt van Den Bosch.

Lekker Italiaans restaurant in Den Bosch gezocht?

Ga je voor een uitgebreid diner of heb je iets te vieren? Combineer jouw Italiaanse diner dan met een bijpassend wijnarrangement dat de gerechten ondersteund. Dit kun je bij meerdere restaurants bij bestellen zodat je heerlijke wijnen met bijbehorende uitleg krijgt voorgeschoteld. Zorg je dan wel dat je op de fiets komt? 😉

Je vindt de Italiaanse restaurants verspreid door heel Den Bosch. Neem een kijkje op de Korte Putstraat, op de Kerkstraat of aan de Parade. Gelukkig kun je in de binnenstad alles te voet bereiken, zodat jij niet al te lang hoeft te wandelen naar jouw diner.