Site logo

Italiaanse restaurants in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een heerlijk Italiaans restaurant in Den Bosch dat op traditionele wijze pasta’s, pizza’s of antipasti’s voor jou klaarmaakt?

In Den Bosch zijn meerdere Italiaanse restaurants te vinden, die ieder hun eigen specialiteiten serveren. Zo kun je bij Stefano’s terecht voor heerlijke pizza’s, bij Happy Italy voor goedkope pasta’s en verder zijn er nog vele andere Italiaanse restaurants in Den Bosch te vinden. Zowel in het centrum als elders in de stad kun je genieten van de lekkerste gerechten. 

Je vindt de Italiaanse restaurants verspreid door heel Den Bosch. Neem een kijkje op de Korte Putstraat, op de Kerkstraat of aan de Parade. Gelukkig kun je in de binnenstad alles te voet bereiken, zodat jij niet al te lang hoeft te wandelen naar jouw diner

Maak jouw eigen bucketlist aan

Kom nooit meer zonder inspiratie te zitten en sla alle leuke locaties en evenementen op in jouw persoonlijke Bucketlist!

Alle Italiaanse restaurants in Den Bosch

Je vindt populaire Italiaanse restaurants op loopafstand van het station, maar ook op andere plekken in de hoofdstad van Brabant. Er zijn genoeg mooie plekken om van de traditionele Italiaanse gerechten te genieten!

In de buurt…

Niet alleen in Den Bosch, maar ook in andere steden zijn heerlijke Italiaanse restaurants te vinden. Bekijk hieronder restaurants in de buurt.

Gerelateerde blogs

Wil je meer leuke plekken in Den Bosch ontdekken voor een gezellig dagje uit? Lees onze blogs vol inspiratie!